Πάμε να δούμε σήμερα μερικούς τρόπους-λύσεις-μυστικά για να ψήσουμε σωστά στα κάρβουνα!
-
Αν φτιάξετε εσείς μπιφτέκια, θα αγοράσετε κιμά από κιλότο, περασμένος ΜΙΑ φορά
-
Αν ψήστε λουκάνικα θα τα γυρίζετε με μία λαβίδα και όχι με κάτι που θα τα τρυπάτε συνεχώς γιατί θα στεγνώσουν. Αρκούν 2-3 μικρές τρυπούλες πριν τα βάλετε στην φωτιά
-
Αν ψήσετε μπριζόλες, αφήστε τις λίγη ώρα εκτός ψυγείου.
-
ΔΕΝ λαδώνουμε την σχάρα αλλά ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
-
Το κρέας (π.χ μπριζόλα) δεν το γυρίζουμε συχνά
-
Αν ψήσετε χοιρινό, θα αγοράσετε σβέρκο ή μπούτι ή σπαλομπριζόλες ιδανικές για σχάρα
-
Και για το χοιρινό ισχύει το ίδιο, λαδώνουμε το κρέας, και δεν το γυρνάμε συνεχώς
-
Το κοτόπουλο είναι απλό, ιδανικά φιλέτο και φτερούγες για σχάρα
-
Τα αρνίσια παϊδάκια ψήνονται ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ! Προσοχή στην φωτιά.