Υλικά (για 15-20 μπισκότα)
230 γρ. βούτυρο αγελάδος
230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ζάχαρη
100 γρ. κορν φλάουρ 1 βανίλια
20 γρ. κακάο
Θα φτιάξουμε 2 ξεχωριστές ζύμες. Χτυπάμε πολύ καλά στο μίξερ τη μισή ζάχαρη και το μισό βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε στο μίγμα το μισό κόρν φλάουρ και σιγά σιγά το μισό αλεύρι και την βανίλια. Αφήνουμε τη ζύμη στην άκρη και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία στο μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά μονάχα που αυτή την φορά αντί για βανίλια προσθέτουμε το κακάο. Έτσι καταλήγουμε με 2 ζυμαράκια σε διαφορετικό χρώμα. Ανοίγουμε την κάθε ζύμη μέσα σε δύο λαδόκολλες και δημιουργούμε 2 παραλληλόγραμμα. Τα ισιώνουμε λίγο με το μαχαίρι και βάζουμε το ένα πάνω από το άλλο. Τυλίγουμε σε ρολό από την μακριά πλευρά. Σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε για 10-15 λεπτά στην κατάψυξη ώστε να μπορέσουμε κατόπιν να το κόψουμε σε ομοιόμορφες ροδέλες. Όταν τα βγάλουμε από την κατάψυξη τα κόβουμε με το μαχαίρα φετούλες πάχους περίπου 1 εκ.
Τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς, αντιστάσεις
φωτο-συνταγή bistronomy.blogspot.com