Από την καλή μας φίλη Ελένη Μηλιαρά Σπαντιδάκη
Καλημέρα ..Καλή εβδομάδα…
Μια ακόμα Κρητικη συνταγή είπα να μοιραστώ μαζί σας ..
Κουνέλι τσιγαριαστο …
Η συνταγή απλή… άλλωστε στην απλότητα κρύβεται η νοστιμιά..
.
Αφού πλύνουμε καλά τα κομμάτια του κουνελιού,τα αφήνουμε σε κρασί για μισή ώρα να μαριναριστουν..έπειτα τα σουρωνουμε και τα τσιγαριζουμε σε λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα , προσθέτουμε ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι , πιπέρι και κρασί μέχρι να σκεπαστούν τα κομμάτια και μαγειρεύουμε μέχρι να μείνουν με το λάδι τους…
Καλή επιτυχία !!!
Η συνταγή που μας δώσατε είναι για κουνέλι και όχι για κοτόπουλο τσιγαριαστό.