Αρνάκι γιουβέτσι!
Η μαγειρευτή σπεσιαλιτέ Αράχωβας!
Σας δίνουμε την αυθεντική συνταγή
Η μαγειρευτή σπεσιαλιτέ Αράχωβας!
Σας δίνουμε την αυθεντική συνταγή
Αρνάκι γάλακτος 4-5 μερίδες
Χυλοπίτες ντόπιες κοφτές 500γρ
1Κρεμμύδι
1 πιπεριά
1 καρότο
1 φρέσκια ντομάτα
Μπαχάρι
Δάφνη
Αλάτι, πιπέρι
1. Σοτάρουμε τα λαχανικά, προσθέτουμε το αρνάκι μαζί με τα μπαχαρικά, σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε τη φρέσκια ντομάτα.
2. Μόλις βράσει το τοποθετούμε σε πήλινο σκεύος μαζί με το χυλοπιτάκι και το βάζουμε στο φούρνο με τριμμένο τυρί για δέκα λεπτά.
πηγή-φωτο:genimagis.gr