Θα σας δώσουμε σήμερα συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες Λέσβου!
1κιλό κολοκυθάκια
30 περίπου κολοκυθοανθούς (κολοκυθολούλουδα)
Δυόσμος (όσο επιθυμούμε)
1 κρεμμύδι (προαιρετικά)
300 γραμμάρια τυρί φέτα
3 αυγά
4 με 5 κουταλιές αλεύρι
Αλάτι (προαιρετικά λόγω του τυριού)
Πιπέρι Μπόλικο
ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, χοντροκόβουμε τους κολοκυθοανθούς και ανακατεύουμε μαζί με όλα τα άλλα υλικά, δημιουργώντας έναν παχύρευστο χυλό.
πηγή lesvoskitchen.gr