Μυστικά για πανάρισμα σνίτσελ χωρίς αυγό!
3 βασικά στάδια χρειάζονται για το πανάρισμα: πρώτα σε αλεύρι, μετά σε αυγό, στο τέλος φρυγανιά.
Σας δίνουμε τις εναλλακτικές λύσεις του 2ου στάδιου.
Αντί για αυγό, βάζετε γάλα, έχετε έτσι πιο αφράτο αποτέλεσμα
Αντί για αυγό βάζετε λαδόξυδο με μουστάρδα! Αναμείξτε και μετά το αλεύρι, βουτύξτε το κρέας ή το ψάρι σ’αυτό.
Αντί για αυγό, όταν έχετε μοσχάρι ή κοτόπουλο, βουτήξτε τα σε μαρμελάδα!
Αντί για αυγό, τυλίξτε το τρόφιμο σε γιαούρτι! Φανταστική λύση και αρέσει σε πολλούς!
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Έφη Γρίβα στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Demy Nika στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
- Ελένη κωνσταντα στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
- Demy Nika στο Focaccia (Φοκάτσια) το ιταλικό ψωμί με αρωματικά
Ιστορικό
- Νοε 2023
- Σεπτέμβριος 2023
- Ιούνιος 2023
- Απρίλιος 2023
- Μαρ 2023
- Φεβ 2023
- Ιαν 2023
- Νοε 2022
- Οκτ 2022
- Σεπτέμβριος 2022
- Αυγ 2022
- Ιούλιος 2022
- Ιούνιος 2022
- Μάϊος 2022
- Απρίλιος 2022
- Μαρ 2022
- Φεβ 2022
- Ιαν 2022
- Νοε 2021
- Οκτ 2021
- Σεπτέμβριος 2021
- Αυγ 2021
- Ιούλιος 2021
- Ιούνιος 2021
- Μάϊος 2021
- Απρίλιος 2021
- Μαρ 2021
- Φεβ 2021
- Ιαν 2021
- Δεκ 2020
- Νοε 2020
- Οκτ 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αυγ 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάϊος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μαρ 2020
- Φεβ 2020
- Ιαν 2020
- Δεκ 2019
- Νοε 2019
- Οκτ 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αυγ 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάϊος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μαρ 2019
- Φεβ 2019
- Ιαν 2019