Παγωτό σοκολάτα με ζαχαρούχο και μπισκότα, χωρίς ενδιάμεσα χτυπήματα από την κατάψυξη
Υλικά
- 2 συσκευασίες για σαντιγύ (2 μόρφατ ή 2 ερμόλ κλπ)
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα μεγάλο
- 250 ml νερό
- 1 φάκελος Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες
- 100 γρ. μπισκότα πτι- μπερ
- 20 γρ. κονιάκ
- 60 γρ. ζάχαρη Άχνη
- 30 γρ. κακάο σκόνη
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μίξερ, στη μεγάλη ταχύτητα τις συσκευασίες για σαντιγί, για 5 λεπτά.
Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και το νερό, χτυπάτε για 1 λεπτό και στη συνέχεια προσθέτε…