Νηστίσιμο παντεσπάνι με κακάο!
Υλικά
- 320γρ. αλεύρι γ.ο.χ
- 3κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 4κ.σ κακάο
- 260γρ. ζάχαρη
- 300ml γάλα αμυγδάλου (ή σόγιας, ή καρύδας)
- 120γρ.φυτική μαργαρίνη (με ελαιόλαδο)
- 1/2φλ. τρούφα σοκολάτα υγείας
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ή μια λεκανίτσα κοσκίνισε και ρίξε το κακάο και το αλεύρι. Έπειτα πρόσθεσε τη ζάχαρη , τη μαργαρίνη αφού την έχεις λιώσει και το γάλα. Ανακάτεψε καλά το μείγμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και στο τέλος ρίξε την τρούφα από σοκολάτα υγείας.
Πάρε λίγη μαργαρίνη και βουτύρωσε το ταψάκι σου και στον πάτο στρώσε λίγη λαδόκολλα. Ψήσε το νηστίσιμο παντεσπάνι σου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 35 λεπτά. Αφού το βγάλεις από το φούρνο, άφησε το να κρυώσει καλά και έπειτα κόψτο οριζόντια για να κάνεις την τούρτα σου.
πηγή ediva.gr