Αλεύρι ολικής!
Αν θέλετε πιο λεία ζύμη, πιο μαλακή, πιο ελαστική σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε φύλλο για πίτα, μπισκότα ακόμα και παντεσπάνι, μπορείτε να κοσκινίσετε το αλεύρι για να μειώσετε την παρουσία του πίτουρου που υπάρχει μέσα.
Θα παρατηρήσετε ότι αν δεν κοσκινίσετε το αλεύρι, η ζύμη θα θρυμματίζεται και δεν θα ανοίγει εύκολα το φύλλο.
Αν θέλετε πιο λεία ζύμη, πιο μαλακή, πιο ελαστική σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε φύλλο για πίτα, μπισκότα ακόμα και παντεσπάνι, μπορείτε να κοσκινίσετε το αλεύρι για να μειώσετε την παρουσία του πίτουρου που υπάρχει μέσα.
Θα παρατηρήσετε ότι αν δεν κοσκινίσετε το αλεύρι, η ζύμη θα θρυμματίζεται και δεν θα ανοίγει εύκολα το φύλλο.