Πώς θα πήξει η άσπρη σάλτσα;
1. ή με αλεύρι και βούτυρο, συνήθως 1 κ.σ. αλεύρι και 1 κ.σ. βούτυρο αρκούν.
2. ή με 1 κ.γλ. κορν φλάουρ
3. ή ρίξτε κρέμα γάλακτος
4. ή 1 κ.σ. νισεστέ (κορν φλάουρ)
φωτο: dreamstime
1. ή με αλεύρι και βούτυρο, συνήθως 1 κ.σ. αλεύρι και 1 κ.σ. βούτυρο αρκούν.
2. ή με 1 κ.γλ. κορν φλάουρ
3. ή ρίξτε κρέμα γάλακτος
4. ή 1 κ.σ. νισεστέ (κορν φλάουρ)
φωτο: dreamstime