Ριζότο αυθεντικό! (τώρα γιατί το ρύζι γράφεται με “υ” και το ριζότο με “ι”, δεν το έχω καταλάβει, προφανώς δεν έχουμε καταλήξει αν θέλουμε να το γράφουμε “ιταλικά” ή “ελληνικά”)
3 Μυστικά επιτυχίας!
1. Αγοράζουμε ρύζι Αρμπόριο, για να μην σας ζαλίσω πολύ, στην Ελλάδα είμαστε, οπότε κάνουμε ότι καλύτερο χωρίς να αγχωθούμε να το κάνουμε υπερτέλειο!
2. Για ένα “στάνταρ” ριζότο, θα χρειαστείτε: ρύζι αρμπόριο, λάδι, βούτυρο, ζωμό κρέατος ή λαχανικών, κρεμμύδι και παρμεζάνα (προαιρετικά κουρκουμά ή κρόκο Kοζάνης)
3. Θα ανακατεύετε το ρύζι με ξύλινη κουτάλα (αυτή με την τρύπα στην μέση) γιατί το ανακάτεμα είναι το ήμισυ του παντός στο ριζότο!
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Παναγιώτης στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Φεβρουάριος 2021
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019