Από την καλή μας φίλη Πόπη Μητραλέλη
Μοιάζουν με απλά στριφτοπιτάκια ,αλλά έχουν μια ιδιαιτερότητα: την Κινέζικη τεχνική της αλευρόκολλας , η οποία λειτουργεί όπως το βούτυρο στη σφολιάτα που δημιουργεί πολλά τραγανά φυλλαράκια, όμως είναι πολύ ελαφριά.
Σ ένα κατσαρολάκι βάζουμε περίπου 3/4 του φλυτζανιού ηλιέλαιο και μία κουταλιά αλεύρι κι ανακατεύουμε καλά. Ζεσταίνουμε και μόλις αρχίσει να σιγοβράζει κρατάμε 2 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει. Γίνεται πολύ αραιός χυλός. Αλείφουμε το φύλλο πριν τη γέμιση. Οι Κινέζοι βάζουν σκέτα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια,αλλά εγώ έβαλα και φέτα. Σε αντικολλητικό με λίγο ελαιόλαδο,για 4-5 λεπτά η πλευρά σε μέτρια θερμοκρασία.