Τυρί Gouda με γέμιση τυριού-ντομάτας (γουρουνιά non stop!) και ψωμάκια
Υλικά
1 γαλλική μπαγκέτα ψωμιού , σε φέτες
1 κεφάλι τυρί Γκούντα
1 ντομάτα κομμένη κυβάκια χωρίς την φλούδα
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τις φέτες μπαγκέτας σε μια λαδόκολλα. Κόψτε σε φέτες φαρδιές και ψήστε 1-2 λεπτά σε κάθε πλευρά, στους 180 αέρα ή στο γκριλ, όχι πολύ
Εν τω μεταξύ, αφαιρέστε προσεκτικά την κηρώδη επίστρωση γύρω από το τυρί
Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο για άδεισμα (π.χ. κολοκύθια) αφαιρέστε αρκετή ποσότητα τυριού από μέσα, την καρδιά του.
Αφήστε αρκετό πάχος (τοίχωμα) ώστε να βάλετε μέσα την γέμιση
Τοποθετήστε την ντομάτα, το βασιλικό και το τυρί που έχετε αφαιρέσει σε ένα μπωλ που είναι ασφαλές σε φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό
Αλλιώς βάλτε στον φούρνο να λιώσει.
Βγάλτε το μείγμα και ανακατέψτε να γίνει ομοιόμορφο
Αδειάστε μέσα στο κέλυφος του τυριού γκούντα.
Σερβίρετε με τοστ μπαγκέτας.
συνταγή από tasteofhome.com