Τυροσαλάτα ή καυτερή (που λέμε εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη)
Τυρί φέτα περασμένη από σίτα.
Ντομάτα χωρίς φλούδα και χωρίς σπόρια, περασμένη από σίτα.
Πιπεριά κόκκινη φλωρίνης, ελαφρώς ψημένη και ξεφλουδισμένη κομμένη μπρινουάζ (σε πολύ μικρά κυβάκια)
Καυτερή πιπεριά πολύ ψιλοκομμένη.
Λίγο λάδι
Λίγο πιπέρι
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
** αυτή είναι η αυθεντική τυροσαλάτα, και στην φωτογραφία είναι οπτικά η σωστή. Η καυτερή δεν έχει ούτε πορτοκαλί χρώμα ούτε κάτι άλλο.
φωτο Bostanistas.gr