Αν δεν προλαβαίνετε να έχετε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, απλά τρίψτε το στον τρίφτη!
Επίσης τα μαλακά τυριά βάλτε τα ελάχιστα λεπτά στην κατάψυξη (τα γαλακτοκομικά γενικά δεν μπαίνουν κατάψυξη) και στην συνέχεια τρίψτε τα στον τρίφτη.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Κέικ με ταχίνι (νηστίσιμο)
- διανομέα σαπουνιού χαλκού στο Κέικ με ταχίνι (νηστίσιμο)
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Απρίλιος 2021
- Μάρτιος 2021
- Φεβρουάριος 2021
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019