Για τα εύκολα ξεροτήγανα
1 φύλλο σφολιάτας
2 κ.σ. μέλι
½ κούπα καρύδια τριμμένα
2 κ.σ. μέλι
½ κούπα καρύδια τριμμένα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα 1.Κόβουμε την σφολιάτα λωρίδες κατά μήκος.
2. Στρίβουμε κάθε λωρίδα και ενώνουμε τις άκρες σχηματίζοντας έναν κρίκο.
3. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν .
4. Ακουμπάμε τα ξεροτήγανα σε απορροφητικό χαρτί και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
5. Πριν τα σερβίρουμε τα περιχύνουμε με μέλι και καρύδια.
3. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν .
4. Ακουμπάμε τα ξεροτήγανα σε απορροφητικό χαρτί και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
5. Πριν τα σερβίρουμε τα περιχύνουμε με μέλι και καρύδια.