2 μυστικά για τον κιμά που θα φτιάξετε για τα “μακαρόνια με κιμά” (μπολονέζ ας μην το πούμε για να μην μπλέξουμε με λεπτομέρειες)
1.Ο συγκεκριμένος κιμάς θέλει αρκετό κρεμμύδι κατά την παρασκευή του! Δηλαδή στα 100 γρ κιμά θα βάλετε 100 γρ κρεμμύδι! Τόσο πολύ ώστε να μας “γλυκάνει” τον κιμά!
2.Αν κόψετε το κρεμμύδι στο χέρι είστε ασφαλείς, ώστε να μην βγάλει υγρά.
Αν το τρίψετε ή το βάλετε στο μούλτι θα βγάλει υγρά, οποτε θέλει καλό στύψιμο!
πηγή-φωτο mediafree.gr
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Παναγιώτης στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Φεβρουάριος 2021
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019