1.Για 500γρ ψάρι θα υπολογίσετε 5-7′ ανά πλευρά
και θα το γυρίσετε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
2. Αν είναι μεγάλο ψάρι (του κιλού) αυξάνουμε σε 10′ από κάθε πλευρά, γυρίζοντας πάλι 1 φορά
3. Αν ψήσουμε ακόμα μεγαλύτερο ψάρι, θα ψήσουμε για κάθε 2,5 εκατοστά πάχους 10′, από κάθε πλευρά
(όπως έχουμε γράψει σε όλλο ποστ, πάντα θα έχετε ένα μπωλ στο οποίο έχετε διαλύσει 1 κ.σ. χοντρό αλάτι σε νερό και θα το βρέχετε συχνά με πινέλο)
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Παναγιώτης στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Φεβρουάριος 2021
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019