4 Μυστικά για υπέροχη σπιτική λεμονάδα!
1. Θα βάλουμε τόσο λεμόνι στυμμένο, όσο ζάχαρη και λίγο ξύσμα λεμονιού. Δηλαδή π.χ. 1 λίτρο χυμό με 1 κιλό ζάχαρη και λίγο ξύσμα. Απλά ανακατεύουμε το μίγμα και το σκεπάζουμε με πετσέτα.
2. ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ, ΔΕΝ ΒΡΑΖΟΥΜΕ
3. Ανακατεύουμε κάθε 3 ώρες, 2-3 φορές, και σουρώνουμε επίσης 2 φορές. Βάζουμε στο ψυγείο
4. Όταν είναι να κάνουμε λεμονάδα, βάζουμε 1-2 δάχτυλα από το μίγμα και τότε προσθέτουμε νερό.

Πολυ καλη ιδεα για οσα λεμονια περισσευουν οταν ειναι εποχη τους!
Για πόσο καιρό μπορεί να μείνει το μείγμα στο ψυγείο??
1 εβδομάδα το πολύ