4 τρόποι να χυλώσετε την σούπα σας
1. Από την αρχή βάζετε μια-δυο πατάτες (οι οποίες τραβούν και το περιττό αλάτι αν έχει πέσει κατά λάθος)
2. Δένετε την σούπα με κορνφλάουρ. Σε ένα ποτηράκι βάζετε νερό και 1 κουταλιά κορνφλάουρ και το διαλύετε. Στην συνέχεια το ρίχνετε στην σούπα
3. Παίρνετε μέρος από την σούπα και το βάζετε στο μούλτι να χτυπηθεί. Στην συνέχεια το ρίχνετε στην υπόλοιπη σούπα.
4. Πατήστε ελαφρά με το πρες-πουρέ π.χ. τα ρεβύθια ή τα φασόλια.
