“Φριτάτα-ομελέτα με πατάτες-τορτίγια με πατάτες!
Δηλαδή : Ιταλική-Ελληνική-Ισπανική ΟΜΕΛΕΤΑ με πατάτες !”
ΥΛΙΚΑ για 3-4 άτομα
1 κουτ λάδι
250 Γρ πατάτες βρασμένες και κομμένες ροδέλες
6 φρέσκα κρεμμυδάκια
150 Γρ αρακά
Μαϊντανό κομμένο
100γρ τυρί μπρι σε κύβους
100γρ τυρί τσενταρ σε κύβους
6 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι προσθέτουμε τις πατάτες και τα κρεμμυδάκια και τον αρακά Τηγανίζουμε 2-3 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν Αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και το μισό μπρι Ρίχνουμε μέσα τα αυγά χτυπημένα Σκορπάμε και το υπόλοιπο μπρι και το τσενταρ και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά ακόμα
Τα τοποθετούμε όλα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε στο φούρνο για 25-30 λεπτά ώσπου να πήξει Αφήνεται να κρυώσει για 10 λεπτά πριν το σερβίρουμε
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
πηγη συνταγής voutospress