Συνταγή από foodvideos.gr
- 250gr Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 4 Αβγά χτυπημένα
- 100gr Βούτυρο λιωμένο
- 100ml Γάλα
- 200gr Φέτα τριμμένη
- 8-10 Λιαστές Ντομάτες
- 12-14 Ελιές
- Φρέσκος Βασιλικός & Δυόσμος
Εκτέλεση
- Σε ένα μπωλ κοσκινίζουμε το αλεύρι.
- Προσθέτουμε τα αβγά και το βούτυρο.
- Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
- Συνεχίζουμε με τη φέτα, τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές, τον βασιλικό και τον δυόσμο.
- Ανακατεύουμε ελαφρά για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Μεταφέρουμε σε μακρόστενη, αλευρωμένη φόρμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 35 με 40 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε φέτες.