ΑΤΣΜΑ
από την καλή μας φιλη
Angeliki Kardoula
Υλικά για 25 κομμάτια περίπου
300γρ χλιαρο γαλα
25γρ φρεκια μαγια ή 1 φακ. ξερη
1.5 κ.σουπας ζαχαρη
1 κ.σουπας αλατι
30γρ λαδακι
500-550 γρ αλευρι
1 αυγο και 1 αυγο για αλειμμα με λιγο νερο
Ψησιμο 190 βαθμους μεχρι να ροδισουν, αναλογα το μεγεθος .εμενα μ πηρε 25 λεπτα
Την ζυμη την αφηνω πρωτα 20 λεπτα κ μετα αφου τα πλασω τα αφηνω παλι να φουσκωσουν
Για την γέμιση μπορείτε να βάλετε ή κασέρι-αλλαντικά ή μερέντα ή ότι σας αρέσει (ελιές, λουκάνικο κλπ)
φωτογραφίες κειμένου από cookpad.com