Τα πιο νόστιμα ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΥΓΑ
Υλικά
Αυγά: 6 μεγάλα
Μουστάρδα: 1 κουταλάκι
Μαγιονέζα: 3 κουταλιές
Ψιλοκομμένα ή στο μπλέντερ αγγουράκια τουρσί: 2 πολύ μικρά μαζί με 1/2 κουταλιά από το ζουμί τους
Αλάτι, πιπέρι: όσο σας αρέσει
Πάπρικα: λίγη για γαρνίρισμα (γλυκιά ή καυτερή ανάλογα του γούστου σας)
ή Άνιθο
Οδηγίες:
1. Βράζετε τα αυγά σφιχτά. Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζετε από το καυτό νερό και τα πλένετε κάτω από τρεχούμενο νερό. Πριν κρυώσουν εντελώς τα ξεφλουδίζετε.
2. Κόβετε τα αυγά κατά μήκος στη μέση. Αδειάζετε τον κρόκο και κρατάτε το ασπράδι.
3. Λιώνετε τους κρόκους με πιρούνι και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από την πάπρικα και τα ανακατεύετε καλά. Ξαναγεμίζετε τα ασπράδια με το μείγμα των κρόκων, πασπαλίζετε με πάπρικα ή άνιθο και σερβίρετε.
Αν έχετε κορνέ, βάζετε την γέμιση μέσα και κάνετε όμορφο σχέδιο!
πηγη radicio.com / luise