Βαριέστε να ανοίξετε φύλλο και το σπανάκι κινδυνεύει να χαλάσει; Φτιάξτε μπατσαριά ή κάτι σαν μπατσαριά!
Μόνο που αυτή τη φορά αντί για καλαμποκάλευρο, βάλτε αλεύρι για πίτες (2/3 της συνολικής ποσότητας), αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (1/3) και 1 κεσεδάκι γιαούρτι (νερό, λάδι κι αλάτι εννοούνται). Το αποτέλεσμα είναι φοβερό.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Παναγιώτης στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019
Amazing τα αγαπώ τα μυστικά της μαγειρικής
Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε η κατηγορία αυτή