από τον καλό μας φίλο Στυλιανό Καφετζή
Υλικά
500gr μοσχαρίσιο κιμά
1 ξερό κρεμμύδι
Αλάτι & πιπέρι
1 αβγό
1 κούπα γαλετα
Λάδι & ξύδι
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά και πλάθουμε κεφτεδάκια τα οποία πρέπει να είναι μαλακά. Βάζουμε σε ταψί. Καθαρίζουμε μανιτάρια και τα κόβουμε με το χέρι σε κομμάτια. Πούμε σε κύβους 300gr φέτα και τα ριχνουμε όλα στο ταψί. Πασπαλίζουμε με πιπέρι λάδι και γλυκιά πάπρικα και προσθέτουμε φυλλαράκια βασιλικού.
Ρίχνουμε στο ταψί 500gr μέτριο κριθαράκι, σάλτσα αν υπάρχει φρέσκια και προσθέτουμε νερό και λάδι. Στο φούρνο για 1 ώρα στον αέρα και ελέγχουμε αν θέλει νερό.
Καλή όρεξη…