υπέροχα brownies σοκολάτα-καρύδα, ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!
ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ, στο άψε-σβήσε!
για τη βάση brownie
-
1 φλ. (112 γρ.) αλεύρι καρύδας
-
1 φλ. (100 γρ.) κακάο σε σκόνη
-
1 φλ. (240 γρ.) φυστικοβούτυρο
-
1μιση φλ. (510 γρ.) maple syrup
-
1 φλ. μαγειρεμένη γλυκοπατάτα (λιωμένη με πιρούνι)
-
1-2 κ.σ. γάλα της επιλογής σας
για τη στρώση καρύδας
-
1/2 φλ. (108 γρ.) λάδι καρύδας ή φυτικό βούτυρο
-
1μιση φλ. (150 γρ.) τριμμένη καρύδα
-
2 κ.σ. maple syrup
Πώς γίνεται
-
Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά. Σρώστε τη βάση του brownie σε ένα ταψάκι. Όσο πιο μικρό το ταψάκι τόσο πιο χοντρά θα σας βγουν τα brownies.
-
Βάλτε στο ψυγείο. Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το λάδι καρύδας. Ρίξτε μέσα την καρύδα, το maple syrup. Ανακατέψτε. Ρίξτε το μείγμα πάνω από τη βάση brownie και απλώστε. Βάλτε στο ψυγείο. Μόλις κρυώσει κόψτε σε κομμάτια.
πηγη mrssoupe.com