Cheesecake με γεύση κεράσι
υλικά
1,5 πακέτο πτι μπερ (έβαλα ανάμεικτα σοκολάτας-σκέτα)
200 γρ. τυρί κρέμα
Μια συσκευασία φυτική κρέμα γάλακτος για σαντιγύ 500ml
1-2 φλ.τσ άχνη
250 μαργαρίνη (έβαλα ανάμεικτο φρέσκο βούτυρο και μαργαρίνη)
μαρμελάδα κεράσι
Εκτέλεση
Στο μούλτι θριμματίζω πολύ καλά τα μπισκότα
Λιώνω το βούτυρο.
Βάζω σε φόρμα με αντίσταση (να ανοίγει από το πλάι) τα μπισκότα και ρίχνω το βούτυρο.
Ανακατεύω πάρα πολύ καλά τα μπισκότα με το βούτυρο να πάει παντού και στρώνω πολύ καλά.
Το βάζω στο ψυγείο να παγώσει.
Χτυπάω την άχνη με την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα και βάζω το μείγμα στο ψυγείο.
Μετά από 1-2 ώρες, βάζω την κρέμα πάνω στα μπισκότα και προσθέτω με προσοχή την μαρμελάδα.
Αν είναι πηχτή βάζω ελάχιστο νερό να αραιώσει για να απλωθεί ωραία.
Ξαναβάζω στο ψυγείο.
Θα την φτιάξω εύκολη συνταγή
καλή επιτυχία