Ζωμός κρέατος μοσχαρίσιου ή κοτόπουλου, χρήσεις:
1. Για να νοστιμήσετε τον πουρέ σας, ρίξτε ζωμό από βρασμένο κοτόπουλο ή κρέας!
2. Επίσης χρησιμοποιήστε λίγο ζωμό από το βρασμένο κρέας ή κοτόπουλο στο φύλλο που θα ανοίξετε για χειροποίητα μπουρεκάκια ή λουκανικοπιτάκια!
3. Φτιάξτε κονσομέ για ένα ωραίο τραπέζι (διαυγής σούπα, στην οποία προσθέτετε λαχανικά, κομμάτια κρέας, ακόμα και ζυμαρικά γεμιστά π.χ. ραβιόλι)
φωτο: dreamstime. Γιάννης Λουκάκος