Από τον καλό μας φίλο Γιώργο Χαιρόπουλο
Ένα πολύ εύκολο χταπόδι 😉
Κατ αρχήν βάζω σε ένα μπολ (για να μπορώ να δουλεύω εύκολα) πρώτα αλουμινόχαρτο μετά λαδόκολλα. Βάζω κομμένο το χταπόδι, ένα κρεμμύδι δύο σκελίδες σκόρδο δύο φύλλα δάφνη πιπέρι μισό ποτήρι υπό κρασιού λάδι και μισό ούζο.
Το αφήνω όλο το βράδυ κλειστό στο ψυγείο και το πρωί για δύο ώρες στους 180.
Εγώ δεν βάζω καθόλου αλάτι.
Καλό βράδυ 😊😊😊