Στη μόδα είναι το cloud bread!
Ψωμί σύννεφο με βάση το αυγό, που αντικαθιστά το ψωμί.
Ψωμάκια-ζυμαράκια χωρίς γλουτένη και χωρίς αλεύρι ιδανικά για διαβητικούς και διατροφή!
Για αλμυρή ή γλυκιά χρήση
Σας δίνουμε συνταγή
ΥΛΙΚΑ 3 αυγά
2 γεμάτες κ.σ. γιαούρτι
μια πρέζα αλάτι
Μπορουμε να προσθέσουμε 1 κ.σ. αλεύρι βρώμης ή σπασμένο λιναρόσπορο..
2 γεμάτες κ.σ. γιαούρτι
μια πρέζα αλάτι
Μπορουμε να προσθέσουμε 1 κ.σ. αλεύρι βρώμης ή σπασμένο λιναρόσπορο..
Χωρίζουμε τα ασπράδια απο τους κρόκους…χτυπάμε τα ασπράδια πολυ σφιχτή μαρέγκα μαζι με λιγο αλάτι…σε άλλο μπόλ χτυπάμε καλά τους κροκους με το γιαούρτι και αν θέλουμε και την βρωμη ή τον λιναρόσπορο..Ενώνουμε απαλά με την μαρέγκα και βάζουμε κουταλιές μεγάλες σε ταψακι που εχουμε στρωσει με λαδόκολλα
Ψήνουμε 10 λεπτά στους 150 και άλλα 10 λεπτά στους 130
Ψήνουμε 10 λεπτά στους 150 και άλλα 10 λεπτά στους 130
(συνταγή από syntagiesgiadiabitikoys.blogspot.com)