Και τώρα το ρεζίλι των συνταγών, δηλαδή μ’αρέσει που έχω τελειώσει και σεφ….ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ! έγινε μέσα σε 7′.
Χρησιμοποίησα κάτι φοβερά “μπισκότα” για μιλφέιγ με γέμιση σοκολάτας ιταλικά.
Υλικά
3 πακέτα μπισκότα για μιλφέιγ (αυτά στην φωτό, τα βρήκα στον Σκλαβενίτη)
2 κρέμες βανίλιας Γιώτη ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΣΙΜΟ
500ml γάλα φρέσκο + 1 μικρό νουνού γάλα αραιωμένο με ίδια ποσότητα νερού
1 φλυτζάνι νερό ακόμα
2-3 κ.σ. άχνη
1 τενεκεδάκι μόρφατ (για σαντιγύ)
Σε ένα μικρό πυρέξ έστρωσα τα μπισκότα αλλά κομμένα στην μέση και γυρισμένη την πλευρά με την σοκολάτα προς τα πάνω.
Θα βρείτε ένα σκεύος να χωράει το 1,5 πακέτο περίπου στην βάση
Σε μπωλ έβαλα όλα μαζί : την μόρφατ, τις σκόνες κρέμας, τα γάλατα και το νερό, την άχνη και χτύπησα με μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Αν δοκιμάσετε και είναι πηχτή πολύ βάλτε λίγο νερό ακόμα. Εμένα στεκόταν στα ψαλίδια του μίξερ.
Έβαλα την μισή κρέμα στα στρωμένα μπισκότα, συνέχισα με τα επόμενα μπισκότα αλλά κρατήστε 2 για να τα τρίψτε από πάνω. Ξανά κρέμα και τέλος!
Ψυγείο για 6 ώρες.