Όχι πείτε μας τι θα κάνατε χωρίς εμάς!
Ακόμα και επαγγελματικό στήσιμο πιάτου σας μαθαίνουμε! Έτοιμοι να πάτε στο Master chef!
Δείτε:
Κλασικό στήσιμο πιάτου
Η κλασική τεχνική στησίματος πιάτου προϋποθέτει την τοποθέτηση των τριών βασικών συστατικών όπως άμυλα, λαχανικά και κυρίως υλικό με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ένας απλός οδηγός στο κλασικό στήσιμο είναι να φανταστούμε το πιάτο σαν την όψη ενός ρολογιού.
Κυρίως υλικό: Μεταξύ 3 και 9 η ώρα
Άμυλο: Μεταξύ 9 και 11 η ώρα
Λαχανικά: Μεταξύ 11 και 3 η ώρα
πηγή unileverfoodsolutions.gr