Από την καλή μας φίλη Κατερίνα Λάμπρου
Φιλετίνια με μέλι και μουστάρδα…….
Τα μαριναρισα με μέλι και μουστάρδα και ένα κλαράκι φρέσκο δεντρολίβανο από το βράδυ,τα έβαλα στο ψυγείο,το πρωί τα σωταρισα σε αντικολλητικό τηγάνι με λάδι, έριξα δύο κρεμμύδια, πιπέρι,το χυμό 2 λεμονιών🍋 και 4-5πορτοκαλιών 🍊 (κράτησα λίγο και το έριξα προς το τέλος)συμπληρωνα με νερό όταν χρειαζόταν, έβρασα περίπου μιάμιση ώρα σε μέτρια φωτιά προς το τέλος πρόσθεσα το υπόλοιπο χυμό, αλάτι, ρίγανη και τις πιπεριές σε μπαστουνακια , έβρασα για λίγο ακόμα, και το φαγητό, έτοιμο,το σερβίρισα με ρύζι πιλάφι…..
Καλό απόγευμα Κυριακής 🌷 καλή συνέχεια