Fish and chips
Θα μου πείτε, κάνουμε κι εμείς μπακαλιάρο αλλά με σκορδαλιά!
Η λεπτομέρεια που κάνει πετυχημένο χυλό για fish and chips, είναι η μπύρα με πολλούς βαθμούς αλκοόλ, μια “βαριά” μπύρα δηλαδή.
Τα συστατικά είναι: μπύρα, αλεύρι, αυγό, μπέικιν, πάπρικα κόκκινη γλυκιά, αλάτι, πιπέρι
Θα κάνετε έναν χυλό που θα στέκεται στο ψάρι, δεν θα είναι νερουλός.
Επίσης χρειάζεστε φιλέτο από ψάρι χωρίς κόκκαλα.
Οι πατάτες κόβονται λεπτά μπαστουνάκια, αλατίζονται και τηγανίζονται.
Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!