από τον καλό μας φίλο Γιώργο Χαιρόπουλο
Υλικά
Φύλλο Βηρυτού και φύλλο κανταΐφι
Για το σιρόπι
500 γρ ζάχαρη
450 γρ νερό
Μια φλούδα λεμόνι
Και 2 κσ μέλι θυμαρισιο
Για την γέμιση
200 γρ φιστίκι Αιγινης
200 αμύγδαλο καβουρδισμενο
3 κσ φρυγανιά
2 κγ κανέλα
1/2 γαρίφαλο
Εκτέλεση
Απλώνουμε 1 φύλλο Βυρυτού και ραντίζουμε με βούτυρο
Κάνουμε μια λωρίδα με το φύλλο κανταΐφι και απλώνουμε από πάνω το μείγμα μας.
Σκεπάζουμε με μια άλλη λωρίδα το ραντίζουμε και το τυλίγουμε ρόλο με το φύλλο μας.
Εμένα μου έβγαλε το μείγμα 6 ρολά
Σε προθερμασμενο φούρνο στους 170 για 30 λεπτά
Και στο τέλος ρίχνουμε το κρύο σιρόπι