Υλικά
2 μεγάλες γλυκοπατάτες κομμένες σαν τηγανιτές πατάτες,
2 κ.γ. ελαιόλαδο,
2 κ.γ. κάρι σε σκόνη,
1/2 κ.γ. κουρκουμά,
1/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη,
λίγο κόκκινο πιπέρι και λίγο αλάτι
Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Αν θέλεις να βγουν οι πατάτες σου τραγανές θα πρέπει να τις σκουπίσεις καλά με μια πετσέτα αρκετές φορές.
Βάλε ένα κομμάτι λαδόκολα στο φούρνο.
Βάλε σε ένα μπολ τις πατάτες, το λάδι, τον κουρκουμά, το σκόρδο, το κόκκινο πιπέρι, αλάτι και πιπέρι. Ψήσε τις πατάτες σου για 25-35 λεπτά αφού τις πασπαλίσεις με κάρι. *
*αν θέλετε πασπαλίστε με γλυκιά πάπρικα αντί κάρυ
πηγη faysbook.gr