Γλυκόξινη μουστάρδα για το γιορτινό τραπέζι!
3 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της μουστάρδας Ντιζόν
1/4 φλιτζάνι μηλόξυδο
1/2 φλιτζάνι σπορέλαιο
2 κουταλιές της μουστάρδας Ντιζόν
1/4 φλιτζάνι μηλόξυδο
1/2 φλιτζάνι σπορέλαιο
Βάζετε τα υλικά στο μούλτι και απολαμβάνετε πάνω σε κρέας (κοτόπουλο, χοιρινό, κλπ)
φωτο ενδεικτική από Tastefull.gr

Αράχωβα: Arahova Pansion
Θεσπρωτία: Hotel Eirini Acheron
Αθανάσιος Διάκος (Φωκίδα): Το Μετερίζι
Λιτόχωρο (Πιερία):
Olympus Mediterranean