3 μέθοδοι, διαλέξτε μια από όλες
- ή Όλο το βράδυ θα τα βάλετε (καθαρισμένα) σε γάλα και λίγο αλάτι
2. ή Τα καθαρίζετε, τα ξεπλένετε και ρίχνετε 1-2 κ.σ. σόδα φαγητού και τα αφήνετε σε σουρωτήρι για 1 ώρα
3. ή Τα βάζετε 1/2 ώρα με σόδα φαγητού (1-2 κ.σ.), ανακατεύετε να πάει παντού. Ξεπλένετε πολύ καλά και ραντίζετε με ούζο και λεμόνι. Τα αφήνετε για 10′.
Όποια μέθοδο και να ακολουθήσετε, θα τα σκουπίσετε από υγρά, θα τα αλευρώσετε και θα τα τηγανίσετε ελάχιστα λεπτά.
Αλλιώς θα γίνουν “λάστιχα”
φωτο: govastileto