Σιρόπι
1. Θα βάλετε ακριβώς όση ζάχαρη και νερό λέει η συνταγή σας
2. Θα ανακατέψετε μόνο στην αρχή ίσα ίσα να ενσωματωθεί η ζάχαρη. Στην διάρκεια καθόλου δεν θα ανακατέψετε γιατί θα σας κρυσταλλώσει.
3. Θα χρησιμοποιήσετε ξύλινο κουτάλι
4. Κρατήστε ακριβώς τον χρόνο βρασίματος π.χ. αν η συνταγή λέει 4′, θα μετρήσετε από την ώρα που ξεκινάει να βράζει
5. Αν βγάλει αφρό τον αφαιρούμε, αλλιώς θα ζαχαρώσει το γλυκό
φωτο kritikes-geuseis.gr