ΓΛΥΚΟ ΚΑΤΣΑΜΑΚΙ!
(Χαλβάς με καλαμποκάλευρο)
(Χαλβάς με καλαμποκάλευρο)
350 γρ. καλαμποκάλευρο
150 γρ. μαύρη ζάχαρη
1 λίτρο νερό
100 ml ηλιέλαιο
λίγο αλάτι
κανέλα
καρύδια
Βάζουμε το ηλιέλαιο να ζεσταθεί και ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο, ανακατεύουμε σιγά σιγά να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε σιγά σιγά το νερό, όλο, και ανακατεύουμε καλά.
Μετά ρίχνουμε την ζάχαρη και το αλάτι (μια τσιμπιά) και ανακατεύουμε δυνατά.
Είναι έτοιμο! Σερβίρουμε με κανέλα και καρύδια!
