Κατσικάκι στη γάστρα με πατάτες Νάξου και Καρότο.
Υλικά:
Μπούτι από κατσικάκι ~2kg,
πατάτες Νάξου ~1Kg,
2 μεγάλα καρότα,
2 κρεμμύδια ξερά,
3 σκελίδες σκόρδο,
μουστάρδα, ρίγανη, πιπέρι,
παρθένο ελαιόλαδο,
1κύβο λαχανικών.
Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε στον πολυκόφτη το κρεμμύδι, το σκόρδο, την μουστάρδα, το πιπέρι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και τον κύβο δημιουργώντας μια πάστα. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα καρότα και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Πλένουμε το κρέας και αναμειγνύουμε στην γάστρα, το κρέας, τα λαχανικά και την πάστα των αρτυματικών. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 3 ώρες και voila!!! Καλή Όρεξη και Όμορφη Κυριακή σε όλους.