Από την καλή μας φίλη Βασιλική Τσιφτσή
Κοκκινιστό και ρύζι με κουρκουμά!!!!
Το μυστικό;3-4 φέτες κυδώνι στο κοκκινιστό,του δίνει απίστευτη γλύκα και το απογειώνει!!!!
Ένα κιλό μοσχάρι καλά βρασμένο.Σε μια κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο, σοτάρω το βρασμένο κρέας , προσθέτω ένα μεγάλο κρεμμύδι και μαϊντανό κομμένα στο μπλέντερ, βάζω τα κομμάτια κυδώνι σε μικρά κομμάτια και δύο σκελίδες σκόρδο ολόκληρες , σβήνω με λίγο κόκκινο κρασί και αφού εξατμιστεί προσθέτω κόκκινη σάλτσα, λίγο ζωμό από το κρέας που είχα βράσει, αλάτι πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, κόκκους μπαχάρι, λίγη κανέλα και 2-3 φύλλα δάφνης, σιγοβράζω μέχρι να δέσει η σάλτσα.