Υλικά
4 κολοκυθια σχετικά μεγάλα, τριμμένα στον χοντρό ρεντέ
2 μέτρια καρότα τριμμένα στον χοντρό ρεντέ
1 κρεμμύδι τριμμένο ή στο μούλτι
1 αυγό
4 κ.σ. αλεύρι
4 κ.σ. φρυγανιά
1 φλ.τσ φέτα η τυρί λευκό
1/2 φλ.τσ. παρμεζάνα η κεφαλοτύρι
8-10 κουταλιές φρυγανιά για το πανάρισμα
Τα τριμμένα υλικά τα αλατιζω και τα αφήνω 1/2 ώρα να βγάλουν τα υγρά τα στυβω πάρα πολυ καλά.
Κάνω μπαλάκια, πλάθονται πολύ εύκολα, τα περνάω από φρυγανιά και τηγανίζω.
Προσοχή πρώτα σχηματίζετε τα μπαλάκια και μετά τα περνάτε από την φρυγανιά!