Από την καλή μας φίλη Ελένη Μηλιαρά Σπαντιδάκη
Τρίβουμε και στίβουμε 3 φλυτζ.κολοκυθάκια
1 φλυτζ. Μαλακα (τυρομαλαμα)
1 φλυτζ.μυζυθρα ή ανθότυρο
1 φλυτζανι γραβιέρα
Αλάτι ,πιπερι,
1 φλυτζ.μυζυθρα ή ανθότυρο
1 φλυτζανι γραβιέρα
Αλάτι ,πιπερι,
δυο τρία κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
δυόσμο
2 φλυτζανια αλευρι γ.ο.χ
1 φακ.μπεικιν (20 γρ ή 2 κ.σ.)
1 φλυτζ. λαδι
4 αυγά
Και για την τσαχπινιά λεπτές φέτες από συγκλινο μέσα στη γέμιση…
Λίγο λαδι για να αλειψουμε το ταψί..
Ψηνω στους 170°αερα…. μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα
2 φλυτζανια αλευρι γ.ο.χ
1 φακ.μπεικιν (20 γρ ή 2 κ.σ.)
1 φλυτζ. λαδι
4 αυγά
Και για την τσαχπινιά λεπτές φέτες από συγκλινο μέσα στη γέμιση…
Λίγο λαδι για να αλειψουμε το ταψί..
Ψηνω στους 170°αερα…. μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα