Κορμός κατσαρόλας! Θα ξετρελαθείτε! Τόσο πανεύκολο γλυκό!
(δημοσίευσα την συνταγή στην ομάδα ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ στο fb τον Ιανουάριο του 2017 και επίσης έχει δημοσιευθεί στην σελίδα daddy-cool.gr τον Μάρτιο του 2017)
1 ζαχαρούχο των 400γρ (397 γράφει επάνω)
600 νερό
6 κ.σ. ζάχαρη καστανή
8 κ.σ. κορν φλάουρ
250 κουβερτούρα σκούρη (όχι γάλακτος)
250 βούτυρο φρέσκο ή βιτάμ
1 πακέτο πτι μπερ (225 γρ)
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να πήξει μέτρια προς αρκετά.
Αποσύρουμε και προσθέτουμε σπασμένα τα μπισκότα.
Τοποθετούμε το μίγμα σε φόρμα ή πυρέξ ή άλλο σκεύος που θα μπει στο ψυγείο.
Γαρνίρουμε με σαντιγύ και τρούφα ή το αφήνουμε σκέτο!
* μπορείτε αντί για ζαχαρούχο και νερό, απλά να βάλετε 1 λίτρο γάλα