Κρεμμυδοτήγανο Ποντιακό
(Ομελέτα)
8-10 κρεμυδάκια φρέσκα
Αλάτι πιπέρι
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγο άνιθο (προαιρετικά)
3 αυγά μεγάλα (εγώ έβαλα τέσσερα γιατί ήταν μικρά)
Αλάτι πιπέρι
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγο άνιθο (προαιρετικά)
3 αυγά μεγάλα (εγώ έβαλα τέσσερα γιατί ήταν μικρά)
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε πλένουμε και στεγνώνουμε τα κρεμμυδάκια και τα χοντροκοβουμε. Βαζουμε λάδι στο τηγάνι μας,και σωτάρουμε πρώτα το άσπρο κομμάτι τους.
Μολις λίγο μαραθούν προσθέτουμε και τα πράσινα φύλλα Αφού μαλακώσουν αλατοπιπερώνουμε.
Χτυπάμε ελαφρως τα αυγά με λίγο αλατι με πιρούνι, και τα ρίχνουμε επάνω στα κρεμμύδια.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μετά από το 3-4 λεπτά αναποδογυρίζουμε με ένα πιάτο. Αφήνουμε να ροδίσει και από την άλλη πλευρά.
Και έτοιμο το κρεμμυδοτήγανο!! Καλή μας όρεξη!!
Δημοσιεύθηκε στο cookpad από
στις 13 Απρίλιος 2019