Εύκολα ΚΡΟΥΤ για μπουφέ ή για μια βραδιά με φίλους!
Το κρουτ είναι ψωμί του τοστ κομμένο σε τρίγωνα κομμάτια, χωρίς την κόρα και προσφέρονται σαν ορεκτικό.
Είναι μεγάλα κρουτόν που μπορούμε και τον χειμώνα να τα σερβίρουμε με μια σούπα βελουτέ.
Τα βουτυρώνουμε ελαφρά, τα ψήνουμε ελαφρά στον φούρνο να πάρουν χρώμα.
Βάζουμε επάνω ότι θέλουμε, αλοιφές, φάρσες, ή τα χρησιμοποιούμε σε ντιπ.
- Π.χ κρουτ με ροκφόρ
Ανακατεύουμε λιωμένο ροκφόρ με κρέμα γάλακτος και μαϊντανό
2) φάρσα αλλαντικών (σας την δώσαμε στο ποστ με τα γεμιστά μανιτάρια
Επίσης μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αντί για παξιμάδια σε σαλάτα, σε αυτή την περίπτωση θέλουν πιο πολύ ψήσιμο.