Η απόλυτη συνταγή για κρέπες επαγγελματικές (σας έχουμε δώσει μυστικά για τις κρέπες μπείτε στο άλμπουμ μυστικών μαγειρικής και αναζητήστε τα)
Υλικά για 10-12 κρέπες
1/2 λίτρο γάλα
3 αυγά
230γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 πρέζα αλάτι
λίγο μοσχοκάρυδο
170 γρ. ηλιέλαιο
Βάζουμε να χτυπηθούν στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι.
Το ρίχνουμε σιγά σιγά, κάνουμε έναν χυλό ημίρευστο
Αν έχει σβώλους τον περνάμε από σίτα (στραγγιστήρι)
Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες και διατηρούμε μέχρι και 4 μέρες γενικά. Αν πήξει στην διάρκεια ρίχνουμε ελάχιστο νερό.