Από την καλή μας φίλη
Ελενη Μηλιαρά Σπαντιδάκη
Για την ζυμη:
1κιλο αλευρι γ.ο.χ
Αλατι,
λίγο ξυδι,
λίγο λάδι
και χλιαρό νερό όσο παρει
για να γίνει μια ευπλαστη ζυμη
Για την γέμιση:
1κ.μυζηθρα
750γρ.ανθοτυρο
400γρ.Μαλακα( τυρομαλαμα) αλάτι, πιπερι.
Ζυμώνουμε, βάζουμε μια κουταλίτσα γέμιση και κλείνουμε με τον τρόπο που βλέπετε.
Ψήνουμε στους 180, αντιστάσεις πάνω-κάτω, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα